Låtskrivere

Elisabeth Østrem

Elisabeth kjenner jeg fra bandet Flamberte Bananer på 90-tallet.  I det siste har mye av hennes produksjon vært i forbindelse med begivenheter i familie og vennekrets.

Evelyn Støen

er en typisk Grønnsalen kunde med MANGE låter i skuffen.

Ellen Victoria Christensen

har valgt å gjøre det enkelt og rimelig.  SMALL (+) produksjoner mer bare sang og gitar.

Elise og Villy Skogum

Villy skulle egentlig bare være med  og synge på en låt med datteren Elise, men fikk blod på tann og kom tilbake med egne låter:-)

 

Tomas Sjøgren

Svensk rocker.

Adrian Dahl

Fæl video, men…

Per Otto Sand

er min mest trofaste «singer/songwriter» kunde.  I over 25 år har han med jevne mellomrom kommet med låter.  Musikken hans fins på Spotify, itunes etc. under artistnavnet Perry Blocker Sand. Rock med litt country.

Arnfinn Johansen

Å kalle Arnfinn for «låtskriver» er vel litt uærbødig…Han lager mange og lange stykker, og jeg får hygge meg med å ikle dem korps- eller symfoniorkesterdrakt. Her utdrag av en slags marsj.

 

RAP

Noen kommer med komp, «beats» de har laget sjøl.

To eksempler under.  Rap/sang, gitar (på Frank del Cayo), miks og mastring gjort her.

Haakon Fjørtoft

Frank del Cayo

 

Coverlåter

Ofte er dette til spesielle anledninger, kanskje med spesialskrevet tekst.  Bryllup, julegave etc.  Pga. rettighetsproblematikk, ingen eksempler på dette her.  Dessuten er tekster ofte svært personlige og ikke ment for offentligheten.  Legger likevel ut noen eksempler av en litt annen sort med Salsa, en ung jente med «voksen» stemme.

 

Spesielle oppdrag

Fikk i oppdrag å gjøre singbacks til et event som skulle foregå på Det Norske Teatret.  Instruksen var «så lik som mulig originalen».  Et lite medley med utdrag under.  Så kan man jo prøve å gjette hvilke låter…:-)

 

Jeg har hatt gleden av å spille i «bandet» til Wenche Myhre i en mannsalder:-) Da Coradium (koret ved Radiumhospitalet) og Wenche skulle gjøre låta «Smile» på CD, ble alt bortsett fra koropptak gjort her.